Cele mai eficiente sfaturi pentru inlaturarea ejacularii precoce

Exista metode foarte simple care va pot ajuta sa combateti cu usurinta ejacularea precoce. Cel mai important lucru de retinut este acela ca ejacularea precoce se poate vindeca. Aceasta afectiune nu este nicidecum una complicata, ea fiind determinata in principal de factori psihologici. Daca puteti obtine o erectie inseamna ca sunteti apt din punct de vedere sexual, dar daca suferiti de ejaculare precoce, inseamna ca ceva va afecteaza la nivel psihic. Din acest motiv va trebui sa atacati aceasta afectiune dintr-un punct de vedere psihologic. Avand acest lucru in vedere, puteti urma sfaturile de mai jos.
Masturbarea. Masturbarea cu putin timp inainte de actul sexual va poate ajuta de asemenea sa rezistati mai mult – bineinteles, e vorba de al doilea orgasm. Aceasta este probabil cea mai folosita tehnica in tratarea ejacularii precoce.
Folosirea prezervativului. Unii barbati considera ca prezervativul reduce senzatiile din timpul actului sexual, intarziind ejacularea. Exista totusi prezervative special concepute care amortesc usor si desensibilizeaza penisul.
Metoda strangerii: Aceasta metoda este similara celebrei metode stop start, dar presupune ca in momentul in care ati luat pauza, sa strangeti penisul in zona de mijloc sau in zona glandului cu doua degete timp de cateva secunde, pana cand senzatia de orgasm va disparea aproape complet. Apoi puteti astepta cateva secunde inainte de a reincepe actul sexual. Aceasta metoda este benefica deoarece duce la intarzierea orgasmului si la anularea ejacularii precoce.
Schimbarea pozitiei. Ejacularea precoce poate surveni din cauza folosirii dese a unei anumite pozitii. Schimbarea acestei pozitii deci poate ajuta la imbunatatirea duratei actului sexual. De exemplu, daca faceti sex doar in pozitia misionarului de foarte mult timp, incercati sa schimbati pozitia cu una mai putin traditionala pentru a vedea daca ejacularea precoce va afecteaza in aceeasi masura. In acelasi timp aceasta alternanta va poate servi si ca o pauza care la randul ei poate ajuta la indepartarea ejacularii precoce.
Folosirea cremelor. De asemenea pentru indepartarea ejacularii precoce puteti folosi creme desensibilizatoare care maresc durata actului sexual. Ele au un efect de amortire a penisului, efect ce scade de asemenea si din placerea obtinuta in timpul actului sexual.

Aceste sunt doar cateva din metodele folosite in general de barbati pentru a inlatura ejacularea precoce. Ele sunt metode bine documentate si care au avut un efect benefic in cazul celor care le-au incercat. Ramane doar ca dvs sa va alegeti o metoda care sa va fie potrivita, si in curand veti putea spune ca ejacularea precoce este doar o amintire neplacuta din trecutul dvs indepartat.