Remediul natural, cea mai buna cale de tratare a ejacularii precoce

Multi barbati isi doresc o rezistenta si performanta mai mare in pat, dar ejacularea precoce ii impiedica sa o atinga, in timp ce, pentru alti barbati problema o reprezinta timpul indelungat necesar partenerei lor sa ajunga la orgasm.
Exista si categoria barbatilor care devin frustrati pe masura ce nivelul de excitare al partenerei lor creste si ajunge aproape de climax, nivelul lor de placere amplificandu-se de asemenea si, in mod inconstient ejaculeaza.
S-au efectuat numeroase studii pentru a descoperi care este durata medie a unui act sexual fara intervenirea oricaror factori, printre care si cel al ejacularii precoce. De exemplu, daca un barbat ajunge la orgasm in aproximativ 8 minute, nu poate fi definita ca ejaculare precoce daca partenera lui ajunge de obicei la orgasm in decurs de 5 minute, iar ambii sunt multumiti in privinta duratei. Pe de alta parte, un alt barbat isi poate intarzia ejacularea cu 25 minute si totusi sa o considere precoce daca partenera sa are nevoie de 40 minute pentru a avea orgasm, incluzand preludiul. Concluzia este ca nu exista un timp anume care trebuie atins, durata fiecarui act sexual in parte este variabila, tine de individ si depinde de multi factori.
In cazul in care ejacularea precoce persista, se pot gasi solutii pentru tratarea ei. Unele solutii naturale pot rezolva temporar aceasta problema. Iata cateva dintre acestea:
1. Relaxati-va ambele picioare. Barbatii tind sa isi incordeze fesele si picioarele inainte sa ejaculeze. Datorita faptului ca organismul tau reactioneaza in mod natural la aceste actiuni fizice, daca va veti relaxa muschii feselor si ai picioarelor nivelul de excitare va scadea si veti putea impiedica ejacularea precoce.
2. Controlati-va respiratia. Pe masura ce excitarea creste si va apropiati de ejaculare, respiratia vi se intensifica. Daca va veti reduce rata respiratiei implicit va scadea si nivelul excitatiei. Ejacularea, ca si respiratia, implica 2 situatii: poate fi voluntara si involuntara. Daca reusi sa va controlati respiratia cu siguranta veti reusi sa va controlati si momentul ejacularii, implicit sa preveniti o ejaculare precoce.
3. Cand sunteti mai putin excitati dar erectia este intacta si considerati ca sunteti aproape de orgasm, va puteti retrage penisul si sa va relaxati pentru scurt timp nervii, evitand astfel ejacularea precoce.
4. Strangeti capul sau baza penisului, timp de aproximativ 20 secunde sau mai putin, in momentul in care credeti ca poate surveni ejacularea. Barbatul isi poate controla stimularea si apoi poate continua actul sexual.
Acestea sunt doar cateva remedii naturale pentru ejacularea precoce. Pentru a trata permanent aceasta problema veti avea nevoie de multa rabdare si mult exercitiu.