Cum sa evitam ejacularea precoce

Din pacate nu exista nicio definitie stricta a ejacularii precoce. Ejacularea precoce este de obicei cunoscuta ca afectiunea care determina barbatul sa ejaculeze inainte de a-si dori acest lucru. In acest articol vor fi astfel prezentate cateva metode despre evitarea ejacularii precoce pentru a rezista mai mult in pat.
Probabil ca una dintre cele mai bune metode de a trata o forma usoara de ejaculare precoce este folosirea unor tehnici de distragere a atentiei. Aceasta metoda consta in abordarea unor alte ganduri atunci cad senzatia de orgasm se apropie. De exemplu te poti gandi la ceva cu totul diferit de sex, cum ar fi fotbalul, te poti ciupi pentru a reduce din senzatia de placere sau pur si simplu poti incerca sa musti ceva cum ar fi perna.
Totusi o alta metoda folosita de barbati pentru a inlatura ejacularea precoce este utilizarea gelurilor cu efect de anestezie locala. Aceste geluri sunt foarte des promovate ca avand rezultate foarte bune, ele avand un efect de amortire, de desensibilizare a penisului. Totusi medicii sfatuiesc ca aceste geluri sa se foloseasca rar, sau deloc, deoarece ele diminueaza si placerea partenerei, si pot avea unele efecte secundare grave asupra pielii dumneavostra si nu numai.
Daca doriti cu adevarat sa evitati ejacularea precoce, puteti urma cateva tehnici prezentate in cele ce urmeaza:
1. Masturbarea: Da va masturbati cu pana la 2 ore inainte de actul sexual, puteti sa aveti erectii mai puternice si mai durabile in actul sexual ce va urma.
2. Metoda stop-start: Atunci cand faceti sex cu partenera dumneavostra, luati o mica pauza in momentul in care simtiti ca se apropie orgasmul. In acea pauza incercati sa va concentrati si sa va relaxati total pentru 30 de secunde, ca mai apoi sa o luati de la capat.
3. Metoda strangerii: Aceasta metoda este similara celei stop-start, dar presupune ca in momentul in care ati luat pauza, sa strangeti penisul in zona de mijloc sau in zona glandului cu doua degete timp de cateva secunde, pana cand senzatia de orgasm va disparea aproape complet. Apoi puteti astepta cateva secunde inainte de a reincepe actul sexual. Aceasta metoda este benefica deoarece duce la intarzierea orgasmului si la anularea ejacularii precoce.
Astfel v-au fost prezentate aceste tehnici in speranta ca va vor ajuta la evitarea ejacularii precoce in viitor pentru a putea avea o viata sexuala implinita si satisfacatoare alaturi de partenera dumneavostra.